رهبری با هوش هیجانی در محیط کار
رهبری و هوش هیجانی از مفاهیمی هستند که در سال های اخیر فراگیر شده اند. اما بخصوص در موضوع هوش هیجانی کمتر به محتوای آن پرداخته شده است. در اینجا ضمن آشنائی با این دو مفهوم، ارتباط میان این دو را خواهید دید.
فهرست محتوای ویژه ورانش
ثبت نام | خرید اشتراک
رهبری با هوش هیجانی
Leading with Emotional Intelligence in the Workplace
تقریبا تمام تصمیمات تجاری که هر روز می گیریم بر اساس احساسه. ما احساس می کنیم که انتخاب اول بهتر از انتخاب دومه. بنابراین اکثر مواقع ما بر اساس احساس یا حس ششم تصمیم گیری می کنیم.
برای اینکه بتونیم خودمون رو بهتر بشناسیم، باید نسبت به احساسات شخصی خود آگاه باشیم. تمایلات، ترس ها، محدودیت ها و نقاط قوتمون. نکته بسیار مهم در کارهای تیمی اینه که اعضای یک تیم باید از احساسات همدیگر باخبر باشن. به همین اندازه همدلی در کار مهمه. همدلی یعنی تجسم کردن موقعیتی از زوایای دیگر. در واقع باید بتونیم خودمون را جای بقیه بزاریم.
اهمیت این مسائل وقتی مشخص می شه که گروه ها، چند ملیتی و در سطح جهانی باشن. در این صورت هماهنگ بودن افراد یک تیم یکی از مسائل مهم میشه. این هماهنگی، پیچیدگی های روابط بین فردی رو کاهش میده.
تعریف هوش هیجانی به این صورته: اول درک، توضیح و کنترل احساسات شخصی. دوم توسعه و تثبیت روابط اجتماعی خوب. سوم، حل مشکلات در شرایط تحت فشار.
بیاین یه تمرین ساده انجام بدیم. آخرین موقعیتی که استرس زیادی در اون داشتید رو به خاطر آورید. بعد زاویه ی دیدتون رو عوض کنین و به جای نقش داشتن در اون موقعیت، از بالا به اون نگاه کنین. وقتی این تغییر در زاویه ی دیدتون ایجاد بشه، احساسات شما نسبت به این موضوع هم عوض میشه. این خودآگاهی بدون توجه به بار احساسی موضوع به ما نشون میده که یک موقعیت چه طور میتونه روی افراد تاثیر بزاره.
متاسفانه در مسائل آموزشی تمرکز کمتری روی روابط اجتماعی میشه. پس برای آموزش این مهارت ها باید به چه منابعی مراجعه کنیم؟
دوره ی آموزشی با عنوان "رهبری با هوش هیجانی" برنامه ایه که به افراد مبتدی و حرفه ای در سازمان ها کمک می کنه حداکثر پتانسیل خودشونو بشناسن و بدون نیاز به دیگران بتونن روابط اجتماعی خودشونو بهتر کنن. در این دوره آموزشی ما با برنامه ی EQI 2.0 که توسط سازمان علوم و تحقیقات ارائه شده، پیش می ریم. این برنامه شامل 15 مطلب در مورد هوش هیجانیه. بیایین چندتا از اونا رو بررسی کنیم.
احترام به خود: احترام به خود یعنی توانایی پذیرش خود همون طور که هستین.
جدیت: در وقت نیاز چیزی که لازمه رو بگین.
مسئولیت اجتماعی: مفید بودن در جامعه.
کنترل هیجان: توانایی رد کردن یا به تاخیر انداختن هیجان
انعطاف پذیری: توانایی انتقال احساسات از یک حالت به حالتی دیگه.
فقط با به کار گرفتن این موارده که می تونین بر هوش هیجانی مسلط بشین. درست مثله ورزش کردنه. هر وقت ورزش می کنین عضلاتتون تقویت میشه. هوش هیجانی هم مثل بدن عضله داره. پس وقتی که تمرین های خاص هوش هیجانی رو انجام بدین، عضلات هوش هیجانیتون قوی میشه.
دروه آموزش "رهبری با هوش هیجانی" ابزارهای لازم رو در اختیارتون قرار میده. ابزارهایی مثله درک، بیان و مدیریت احساسات، آگاهی از احساسات دیگران و بهبود روابط بین فردی و در نهایت حل مشکلات با استفاده از اطلاعاتی که داریم. با درک بیشتر احساساتتون، زندگی حرفه ای و شخصی شما بیشتر پیشرفت می کنه.
0 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
برای ثبت دیدگاه لطفا ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید